De Kleine Prins – Wonderlijke reis met poppen, een kijkdoos en muziek

Datum/Tijd
zo 12-11-2023
15:00 uur

Locatie
Vermaning Krommenie
Noorderhoofdstraat 46
1561 AV Krommenie

Categorieën


Project Geestdrift presenteert op zondagmiddag 12 november de familievoorstelling De Kleine Prins in de doopsgezinde kerk in Krommenie, een bijzondere voorstelling naar het beroemde boek van Antoine de Saint-Exupéry.

Een vliegtuigje stort neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’

Zo start een reis met de Kleine Prins door zijn wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een Slang en een Vos en natuurlijk: zijn geliefde Roos, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden. Een voorstelling over de ware betekenis van vriendschap en dat je de werkelijkheid alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart.

Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje een heerlijke, uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar.

Project Geestdrift is een initiatief om door middel van inspirerende voorstellingen bezoekers kennis te laten maken met de mooie doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Project Geestdrift werkt hierin samen met Karavaan, bekend van haar geëngageerde locatietheater.

 

De voorstelling De Kleine Prins is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Tickets zijn online te bestellen via  www.projectgeestdrift.nl. Kinderen t/m 12 jaar: € 8,-, volwassenen: € 13,50. Aanvang: 15.00 uur.

Adres: Noorderhoofdstraat 46, Krommenie.

Foto: Thomas Lenden