De Aanschuiftafel bij Grand Café Klinker!

Datum/Tijd
do 23-11-2023
18:00 uur

Locatie
Grand café Klinker
Dorpsstraat 454
1566 BT Assendelft

Categorieën


WELKOM BIJ DE AANSCHUIFTAFEL

OM DE WEEK OP DONDERDAG

Bij Grand Café Klinker hebben we iets speciaals voor jullie in petto: ons gloednieuwe tweewekelijkse concept, “De Aanschuiftafel”. Eens in de twee weken nodigen we jullie uit om aan te schuiven en samen te genieten van een heerlijke maaltijd, bereid met liefde en passie door onze getalenteerde koks.

**Een Twist op Traditionele Maaltijden** 

Onze chef-koks geven een verrassende draai aan normale maaltijden, waardoor elke maaltijd bij De Aanschuiftafel een unieke ervaring wordt. Jong en oud zijn welkom om de heerlijke creaties van onze keuken te proeven.

**Betaalbaar en Toegankelijk**

Voor slechts 10 euro per persoon kun je genieten van een smakelijke maaltijd (drankjes niet inbegrepen). Deze prijs maakt het mogelijk voor iedereen om gezellig uit eten te gaan, zelfs als je een kleine beurs hebt. Dus, geen zorgen over koken of hoge kosten – laat ons voor je zorgen en schuif gezellig aan!

**Ontmoet Mensen, Maak Vrienden** 

Bij De Aanschuitafel draait het niet alleen om het eten; het draait ook om het ontmoeten van nieuwe mensen, het delen van verhalen en het genieten van elkaars gezelschap. Of je nu alleen bent en behoefte hebt aan wat gezelschap, geen zin hebt om te koken of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, bij ons ben je aan het juiste adres.

**Reserveer Nu of Kom Gewoon Binnenlopen** 

Hoewel reserveren handig is, hoef je niet per se vooraf te boeken. Maar wees gewaarschuwd, onze tafels vullen zich snel! Vol is echt vol, dus zorg ervoor dat je op tijd bent als je zeker wilt zijn van een plekje aan De Aanschuiftafel.

Kom en sluit je aan bij ons voor een smakelijk avontuur en een gezellige avond! Tot ziens aan De Aanschuiftafel bij Grand Café Klinker!