Darwinparkfestival

Datum/Tijd
za 17-12-2022
13:30 - 22:00 uur

Locatie
Darwinpark
Twiskeweg
1505 Zaandam

Categorieën


Op zaterdag 17 december vindt het tweede Darwinparkfestival plaats. Het zou oorspronkelijk deze zomer plaatsvinden, maar dat kon toen helaas niet doorgaan. Daarom nu een wintereditie van het Darwinparkfestival, voor en door de buurt.
Het festival vindt plaats rond de skatebaan. Daar zal een podium komen en er zijn standjes om te eten en drinken. Ook zal er informatie zijn over zaken die voor de buurt en de mensen in de buurt belangrijk zijn. Het terrein zal gezellig worden verlicht en aangekleed.
Het festival begint in de middag om 13.00 met creatieve workshops voor de kinderen. Vanaf 16.30 starten we dan met een open podium en vanaf 18.00 zijn er verschillende optredens op het podium. De muziek zal om 21.50 stoppen en dan zullen de bezoekers het terrein verlaten.
Wij hopen op een gezellig festival met veel bezoekers, vooral ook vanuit de buurt.
Wij zullen ervoor zorgen dat alles rustig verloopt. Mocht u vragen hebben voorafgaand of tijdens het festival, dan kunt u met ons contact opnemen.
Wij hopen u op het festival op 17 december te zien en hopen er een mooie afsluiting van 2022 van te maken. De toegang tot het festival is gratis.