Cultuur@CruyffCourts Zaandam: gratis workshops voor kinderen

Datum/Tijd
do 27-10-2022
15:30 - 17:00 uur

Locatie
Voetbalveld Cruyff Court Zaandam Zuid
Walvisvaardersstraat
1505 Zaandam

Categorieën


 Voor het derde jaar vindt Cultuur@CruyffCourts Zaandam plaats met gratis workshops van 15.30 tot 17.00 uur voor kinderen van zes tot en met dertien.

Activiteiten op Cultuur@CruyffCourts Zaandam

De organisatie is in handen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. Op de woensdagen 12, 19 en 26 oktober speelt zich het nodige af op CruyffCourt Kogerveld, Veldbloemenweg Zaandam. En op 13, 20 en 27 oktober op CruyffCourt Zaandam-Zuid, hoek Straat Davis/Walvisvaarderstraat.

De workshops variëren van dansen, trommelen, theater, tekenen en creatief knutselen tot straatvoetbal, skateboarden en steppen. Voor alle kinderen is er water en wat lekkers. Doe je drie keer mee, dan krijg je een klein cadeautje. Bij slecht weer worden de workshops verplaatst naar locaties naast de CruyffCourts.

Kinderen uit minima-gezinnen, kunnen via de regeling Meedoen Zaanstad een jaar lang betaald sporten of cultuurlessen volgen. Zie alle regelingen per postcode-gebied op: www.samenvoorallekinderen.nl Kijk voor meer informatie ook op www.cultuurcruyffcourts.nl: klik op deelnemende CruyffCourts voor de programmering in Kogerveld en Zaandam-Zuid.