Concerten bij kaarslicht | Liza Ferschtman

Datum/Tijd
za 22-10-2022
20:15 uur

Locatie
De Jisper Kerk
Dorpsstraat 119
1546 LH Jisp

Categorieën


Liza Ferschtman

Internationaal bekende violiste in Jisp

Liza Ferschtman heeft een uitermate breed repertoire. En toch komt ze vaak weer terug bij Bach en zijn suites en sonates voor vioolsolo. Technisch vormen deze stukken een enorme uitdaging om te spelen. Liza Ferschtman gaat deze uitdaging graag aan.

38 jaar vioolervaring

Geboren als dochter van bekende Russische musici kreeg Liza Ferschtman haar eerste vioollessen op haar vijfde van Philip Hirschhorn. Violiste Liza Ferschtman wordt beschouwd als een van de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd. Met haar gepassioneerde spel en grote podiumuitstraling weet zij het publiek te raken. Ferschtman treedt op in vele landen in Europa en in de Verenigde Staten. Zaterdag 22 oktober treedt zij voor de tweede maal op bij de Concerten bij Kaarslicht in Jisp.

In dit kleine kerkje met sfeervolle ambiance en uitstekende akoestiek, is het bijwonen van een concert van Liza Ferschtman een bijzondere ervaring. Het komt niet vaak voor dat je zo dichtbij een wereldberoemde musicus zit.

Concerten bij Kaarslicht, Dorpsstraat 46 Jisp.

Zaterdag 22 oktober 2022

Aanvang: 20.15 uur

De kaarten kosten € 19 per concert. Kaarten reserveert u via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer.

www.concertjisp.nl