Concert Viool/pianoduo Khojahan-Poortinga | GEANNULEERD

Datum/Tijd
za 14-10-2023
20:00 uur

Locatie
Doopsgezinde Vermaning Zaandam
Westzijde 80
1506 EG Zaandam

Categorieën


Dit concert niet door kan gaan wegens een hand-blessure van de violiste

Graag vragen wij uw aandacht voor het concert op zaterdag 14 oktober, om 20.00 uur, in de Vermaning, Westzijde 80, te Zaandam. Viool/pianoduo Khojahan-Poortinga speelt dan een programma met Schubert’s Sonate in A majeur, Prokofiev’s  5 Melodieën, en Fauré’s Sonate in A majeur. 

Info en reserveringen: www.nieuwehuysconcerten.nl

PR landscape Duo Khojayan:Poortinga

Over Duo Khojayan Poortinga: De violiste Meri Khojayan en pianist Robert Poortinga vormen sinds het begin van 2015 een hecht duo dat inmiddels met een veelzijdig en breed repertoire voor viool en piano de aandacht van het Europese publiek heeft weten te trekken. In het seizoen 2022/23 kregen ze uitnodigingen vanuit bijna alle grote steden zoals o.a. Berlijn, Barcelona, Turijn, Rome, Frankfurt, Bern, Zürich, Amsterdam en Dresden. 

Ze worden internationaal niet alleen om hun intense optredens geroemd maar ook om hun individuele virtuositeit, ongelooflijke uniformiteit en daadkracht in repertoire. Hierdoor worden ze als een van de meest bekwame en unieke viool-pianoduo’s van hun generatie beschouwd. Alleen al in dit seizoen schreven de Italiaanse en Nederlandse pers over hun “uitstekend vakmanschap” (NDC) en “de zekerheid van de juiste interpretatie van elk stuk, van elke frase, ik zou bijna zeggen van elke noot, een eigenschap die uitsluitend toebehoort aan de grote performers.” (APS (IT))