Concert in kerkje van Krommeniedijk met Natalie Kulina en Francisca Portugal

Datum/Tijd
zo 27-09-2020
15:00 uur

Locatie
De kerk van Krommeniedijk
Krommeniedijk 182
1562 GT Krommenie

Categorieën


Na een  lange ‘corona-periode’ worden de maandelijkse concerten weer hervat  in de Kerk van Krommeniedijk. In de intieme setting van deze historische kerk kan er worden genoten van de mooiste klassieke muziek.

Uiteraard vinden deze concerten plaats met inachtneming van de regelgeving omtrent Covid-19.

In verband met een beperkt aantal zitplaatsen dient u zich vooraf aan te melden via de website: www.kerkvankrommeniedijk.nl of een mail te sturen naar kerkvankrommeniedijk@live.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, aantal kaarten.

Het eerste concert vindt plaats op zondag 27 september. Het concert begint om 15:00 uur en zal ca. 1 uur duren zonder (koffie)pauze.

Deze zondag zullen Natalie Kulina en Francisca Portugal een afwisselend programma bieden met werken van o.a.  Charles Beriot en Korsakov.

Natalie en Francisca zijn beide studenten aan het Conservatorium van Amsterdam.

Natalie (Tjechie) heeft als soliste standaardrepertoirestukken uitgevoerd met orkesten in Tsjechië, Nederland, Duitsland, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije en Kroatië, voelt ze zich het meest thuis op het podium met andere gelijkgestemde muzikanten in kamerensembles of orkesten.

Francisca (Lissabon) is muzikale lessen begonnen in haar geboorteplaats toen ze nog maar 5 jaar oud was en sindsdien werd ze bekroond in verschillende nationale en internationale wedstrijden, nam ze deel aan masterclasses bij prestigieuze docenten en sloot ze zich aan bij de meest gerenommeerde orkesten zoals EUYO.

Momenteel zit ze in haar laatste bachelorjaar aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze studeert bij Liviu Prunaru