Concert bij Kaarslicht | Pauline Oostenrijk, Mette Laugs, David Jansen (2x) | Barok en muziek van nù

Datum/Tijd
za 24-10-2020
16:30 - 20:00 uur

Locatie
De Jisper Kerk
Dorpsstraat 119
1546 LH Jisp

Categorieën


Pauline Oostenrijk – fotograaf MauriceLammertsVanBueren

 Bij hobo, fagot en klavecimbel denk je natuurlijk allereerst aan barokmuziek. De mooiste sonates en triosonates uit de Franse en Duitse Barok staan op dit programma. Maar hobo en fagot lenen zich ook geweldig voor de muziek van nu. Daarom worden de oude meesters voor even afgewisseld met de virtuoze, humoristische Serenade van Cor de Groot (1914-1993).

Het is de vierde of vijfde keer dat Pauline van Oostenrijk in Jisp speelt. In alle gevallen tovert Pauline met de hobo. Dit jaar komt ze met Mette Laugs (fagot) en David Jansen (klavecimbel). Het ensemble staat in wisselende bezetting op het podium mede daardoor belooft het een zeer gevarieerd concert te worden.  

Pauline Oostenrijk is misschien wel ‘s lands bekendste nog actieve hoboïst en heeft al vele prijzen gewonnen.

Met een aantal aanpassingen voldoet de Jisper Kerk aan de huidige corona maatregelen en is de veiligheid voor iedereen gewaarborgd. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een concert bij te wonen, treedt het ensemble twee keer op (16.30 uur / 20.00 uur). Het aantal bezoekers per concert is maximaal 45.

Een kaart kost € 18. Reserveren kan via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer. De deuren openen om 16.00 uur en om 19.30 uur. De concerten beginnen om 16.30 uur en 20.00 uur en duren een uur.

Dorpsstraat 46, Jisp

www.concertjisp.nl

Facebook: @concertjisp