Concert aan de Zaan – Altviool & Piano Duo

Datum/Tijd
vr 17-11-2023
19:30 uur

Locatie
Maroeska Metz
Noorddijk 90
1521 PD Wormerveer

Categorieën


Muzikanten
Frank Brakkee (altviool, viola d’amore) 
Monique van de Ven (piano)

Over de muzikanten
Frank Brakkee is solo-altist bij het Radio Filharmonisch Orkest en hij was jarenlang de altist bij het Nieuw Ensemble. Hij speelt vast of als gast in het Ruysdael Kwartet, Mondriaan Kwartet en Tim Kliphuis Sextet. 

Solorecitals geeft Frank Brakkee met Monique van de Ven. Ze waren tien jaar lang een actief altviool/piano duo en hebben na een pauze van twintig jaar hun samenwerking succesvol hervat. 

“Een ruiter galoppeert door de velden. Hij heet Romeo, een heldhaftige jongeman die zich onoverwinnelijk waant…”

In ‘Romeo en Julia – een modern sprookje in drie bedrijven’ zijn we getuigen van een spectaculaire reddingsactie van Romeo, een snood plan van Julia en een verlengd uitlaatrondje van de hond Lorenzo. Een mandoline bezweert een midlifecrisis en een flamenco-cursus ‘gepassioneerd zingen en dansen’ eindigt in een Ultiem Liefdesduet.

 


 

Wij hebben standaard een inloop vanaf 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. U kunt gratis parkeren voor de deur. Het annuleren van tickets is mogelijk tot 7 dagen voor het evenement. Wij raden aan om te reserveren en betaling ter plekke te voldoen met gepast geld. De prijs per ticket bedraagt 25€.
Bij aankomst ontvangen wij u graag met thee, koffie en gebak. Ook na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten onder het genot van thee, koffie, een drankje en gebak. Drank en gebak zijn bij de ticketprijs inbegrepen. Dit biedt ook een mooie kans om met de muzikanten in gesprek te gaan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!