ComedyNight | Nationaal Theaterweekend

Datum/Tijd
vr 25-01-2019
21:30 - 22:45 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Na drie succesvolle edities vindt van vrijdag 25 t/m zondag 27 januari de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. Heel Nederland ademt theater en natuurlijk doet het Zaantheater ook weer mee! De deuren gaan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen. Bezoek voorstellingen voor slechts € 10 of € 5 per kaart of ga mee op avontuur langs korte voorstellingen en acts in De NachtParade. Rondom de voorstellingen ook extra’s georganiseerd.

Laat je in de kleine zaal tijdens de ComedyNight verrassen door MC Dolf Jansen, die de jonge comedians Andries Tunru, Kasper van der Laan en Edson da Graça en presenteert.

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Stand-upper met een enorm associatief vermogen, altijd bovenop de actualiteit. Hij presenteert deze ComedyNight.

Andries Tunru is venijnig charmant, vreemd analytisch en heeft verbazend veel vaart. Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Denkt, draaft en doet. Je kent Andries van zijn columns op Radio 1, van het TV-programma Hufterproef of als helft van improvisatieduo Beperkt Houdbaar.

Kasper van der Laan is lid van de Comedytrain. Hij heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld.

Edson da Graca’s veelbewogen leven zorgt voor een veelzijdige kijk op de wereld en dat deelt hij graag met je. Hij schudt je hoe dan ook wakker met zijn hilarische, soms pijnlijk grappige levensverhalen. Hij is eerlijk, puur en confronteert zichzelf met zijn keuzes.

De voorstellingen
Tijdens het Theaterweekend zijn maar liefst vier verschillende voorstellingen te zien voor € 10 of € 5 per kaart.

Meer info