Comedy cadeau van het Zaantheater | Herkenbare humor op koningsdag online

Datum/Tijd
ma 26-04-2021
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


null
Speciaal voor Koningsdag geeft het Zaantheater een half uurtje cabaret cadeau om even lekker te lachen. Vanaf maandag 26 april om 20.00 uur (Koningsnacht) kunt u online kijken naar een speciale Koningsdagpreview van de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’: de allerleukste voorstelling voor iedereen met een puber of die zelf ooit puber is geweest en die op dinsdag 21 september als avondvullende voorstelling bij ons te zien is.

Over de voorstelling
‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Ontvang de link
Vanaf maandag 26 april om 20.00 uur (Koningsnacht) kunt u online genieten van deze komische preview met Koningsdagsausje. De voorstelling is tot en met 30 april te bekijken. Meld u kosteloos aan via onderstaande knop en ontvang op 26 april een link naar de voorstelling.