Click exposeert in Torenerf

Datum/Tijd
do 12-07-2018 - vr 28-09-2018
08:30 - 16:30 uur

Locatie
Zorgcirkel Torenerf
Prins van Oranjestraat 1
1531 GA Wormer

Categorieën


Werk van Wim Vooijs, te zien tijdens de groepsexpositie van Fotogroep Click. (Foto: Wim Vooijs)

Vijf fotografen van Fotogroep Click exposeren tot en met 28 september in Zorgcirkel Torenerf. Ze exposeren werken uit eigen series en vanuit verschillende thema’s.
Wim Vooijs exposeert met kleurrijke molens van de Zaanse Schans, zoals ze zijn als de avond valt en de toeristen weer zijn vertrokken. Joke Naus toont verschillende thema’s uit haar eigen omgeving. Eva Pauw laat beelden zien van onverwachte situaties die je tegenkomt tijdens het fotograferen, aangevuld met foto’s die ze gebruikt voor haar kaartenlijn. Pauws foto’s hebben een tint blauw en zijn in de Zaanstreek en Amsterdam Noord (NDSM- terrein) gefotografeerd. Hanneke Kruijver heeft het ‘Onderweg’ gekozen en is geïnspireerd op de natuur en alles wat ze ‘onderweg’ tegenkomt, waarbij meestal de onopgemerkte details uitgelicht worden. Luzan Veenendaal laat ‘Een trouwdag’ zien met alle emoties die voorbijkomen binnen dit thema zoals de liefde, het samenzijn, een dag om nooit te vergeten.
De expositie bij Zorgcirkel Torenerf is te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Adres: Prins van Oranjestraat 1 in Wormer.

Bron: Rodi