Cinekid: Saïd & Anna

Datum/Tijd
zo 29-10-2023
12:30 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Deze herfstvakantie komt het Cinekid festival naar De Fabriek. Een hele week lang vertoningen van vier films uit het Cinekid programma. Daarnaast vindt er – in samenwerking met het IFIKZ Festival Zaanse Industriecultuur – op zaterdag 21 en zondag 22 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur in de foyer een workshop plaats waarin je samen met andere kinderen film leert maken! Voor deze workshop hoeft niet gereserveerd te worden en is gratis toegankelijk op vertoon van een ticket voor een Cinekid filmvoorstelling in De Fabriek. Op zondag 29 oktober sluiten we het Cinekid festival af met een leuke knutselactiviteit. 

Saïd (6) en Anna (7) zijn beste vrienden. Elke dag zijn ze te vinden in de Repairshop van Saïd’s ouders. Daar worden kapotte spullen met goed gereedschap gerepareerd en krijgen ze een tweede leven. Ondertussen kampen de twee kinderen met hun eigen problemen, die ze op hun eigen, creatieve manier weten op te lossen. Adviesleeftijd: 4+

Alle filmvoorstellingen van Cinekid zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar, voor hen dient wel een ticket gereserveerd te worden. Ouders en begeleiders betalen wel voor een ticket. Alle films zijn Nederlands gesproken, de adviesleeftijd staat bij de film vermeld.

Gesproken taal: Nederlands
Genre: kinderfilm, drama
Speelduur: 48 min
Cast:

https://www.de-fabriek.nl/films/1366-cinekid+said+anna.html