Cinekid: Klara’s gekke treinavontuur met kinderactiviteit

Datum/Tijd
zo 29-10-2023
14:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Deze herfstvakantie komt het Cinekid festival naar De Fabriek. Op zondag 29 oktober sluiten we het Cinekid festival af met een leuke knutselactiviteit. Een uur lang wordt er voorafgaand aan die filmgezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater met speciale materialen over de film Klara’s gekke treinavontuur. Aanmelden voor de activiteit kan uiterlijk één dag van tevoren vóór 12.00 uur via: kinderfilm@de-fabriek.nl. De aanmelding is pas definitief als u een bevestiging heeft gehad.

De boerderij van Klara is in de problemen omdat er niets wil groeien. Gelukkig heeft Albert het Varken een nanozaadje uitgevonden. Hij gaat dat laten zien op zijn speciale high tech laboratorium trein, maar op de reis wordt het zaadje gestolen. Klara en Gavin gaan samen met detective Agatha Chichester achter de dief aan. Adviesleeftijd: 6+.

Alle filmvoorstellingen van Cinekid zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar, voor hen dient wel een ticket gereserveerd te worden. Ouders en begeleiders betalen wel voor een ticket. Alle films zijn Nederlands gesproken, de adviesleeftijd staat bij de film vermeld. 

Gesproken taal: Nederlands
Genre: animatie, kinderfilm
Speelduur: 70 min
Cast:

https://www.de-fabriek.nl/films/1412-cinekid+klaras+gekke+treinavontuur+met+kinderactiviteit.html