Cindy Jeurissen opent fotostudio in Zaandam-Kalf met mini fotoshoots

Datum/Tijd
zo 09-07-2023
10:30 - 17:45 uur

Locatie
Zaandam
-
-

Categorieën


Cindy Jeurissen, een veelzijdige professionele fotograaf, opent met trots haar nieuwe fotostudio in ‘t Kalf, Zaandam. Ter gelegenheid van de opening biedt ze op 9 juli speciale mini fotoshoots aan.
Met meer dan 18 jaar ervaring in productfotografie voor haar eigen tassenlijn en een recent afgeronde opleiding tot beroepsfotograaf, heeft Cindy haar vaardigheden in verschillende takken van de fotografie ontwikkeld. Ze is gespecialiseerd in emotievolle portretten. 
Op de openingsdag kunnen ouders tijdslots reserveren voor mini fotoshoots van hun kinderen. Elke fotosessie duurt 30 minuten en biedt ruimte voor maximaal 2 kinderen. Na afloop ontvangen ouders een online galerij met 3 prachtig bewerkte foto’s.
Als speciale aanbieding kosten de mini fotoshoots €60 per kind, in plaats van de normale prijs van €100 na de openingsdag. Ouders ontvangen ook een extra korting van €10 (€50 in totaal) door de actie te delen op Instagram of Facebook.
Hoewel de focus op kinderfotografie ligt, zijn volwassenen ook welkom voor portretshoots.
Cindy staat bekend om haar flexibiliteit en klantgerichtheid.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail voor vragen en boekingen via https://cindyjeurissen.com/nl/mini-shoot/
Contactgegevens:
Cindy Jeurissen
Bergumermeer 53 (adres fotostudio)
1509GD Zaandam
06-45398436
cindy@cindyjeurissen.com
cindyjeurissen.com