Cheesy Valentine: Notting Hill

Datum/Tijd
wo 14-02-2024
19:50 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Dit jaar is een van de bekendste romantische komedies aller tijden 25 jaar oud! Dat vieren we met een speciale cheesy valentine special bestaande uit een kaasfondue met wijntjes (of thee) voor twee personen en natuurlijk een filmticket. Voor wie Notting Hill écht te cheesy vindt vertonen we die avond ook Simple Comme Sylvain.

Anna Scott (Julia Roberts) is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker (Hugh Grant) is de eigenaar van een slechtlopende reisboekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leventje, weliswaar met een knotsgekke medebewoner, Spike. Sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Beiden missen ze iets – of iemand – in hun leven. Als Anna’s en Williams paden elkaar onverwacht kruisen, is romantiek wel het laatste waaraan ze denken. Of toch? Want in Notting Hill is de liefde onvoorspelbaar.

Ga je liever met je Valentijnsdate naar Simple comme Sylvain? Koop je cheesy combo kaartjes dan hier.

Op dit moment zijn er enkel tickets beschikbaar inclusief de kaasfondue. Zodra deze uitverkocht zijn zullen er ook reguliere filmtickets in de verkoop gaan.

Gesproken taal: Engels
Genre: komedie, romantiek
Speelduur: 124 min
Cast:

https://www.de-fabriek.nl/films/1508-cheesy+valentine+notting+hill.html