Celebrating Amy – tribute to Amy Winehouse │ism Podium de Flux

Datum/Tijd
za 02-07-2022
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tributeshow over het leven van de legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht, maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar gehele muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is, maar ook intens en emotioneel in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

Een fantastische tribute aan de legendarische zangeres Amy Winehouse!

The Tribute – Battle Of The Bands
In de eerste twee maanden van 2022 was de band via SBS6 te zien in het programma Tribute – Battle of the Bands. Bekijk hieronder het optreden bij het SBS6-programma Tribute – Battle of the Bands van 15-01-2022.

Tickets € 22,50 (plus 1,50 reserveringskosten)