Captain Swing presenteert The Missisippi Riders

Datum/Tijd
zo 15-04-2018
16:30 uur

Locatie
De Kapiteinshut
Klauwershoek 1-5
1501 NA Zaandam

Categorieën


Mississippi Riders Rijd mee met de Mississippi Riders. We maken een tocht langs de roots van zo?n beetje alle populaire feestmuziek. Een ontdekkingsreis naar muziek vol jazz,soul, blues en swing; muziek die mensen al ruim een halve eeuw laat dansen, feesten, lachen en op z?n tijd een gevoelige traan wegpinken.

 Mississippi Riders is een vintage Rhythm & Blues band die de klanken van grootheden als Ray Charles, Otis Redding, Louis Jordan, Dr John, Fats Domino en Little Richard nieuw leven inblaast. Opwindende Jump & Boogie, stevig swingende Funk & Shuffle en doorleefde Blues & Soul; dit is oerfeestmuziek die iedereen aanspreekt.

Verwacht geen fantasieloze kopie van de originele nummers; de Mississippi Riders zijn een stel door de wol geverfde muzikanten die een kraker naar hun eigen hand kunnen zetten. De feel en soul van zanger Bouke Bijlsma, de originele blaasarrangementen en meeslepende solo?s van tenor- en baritonesax, de swingende grooves van de ritmesectie, en als geheim wapen de piano van Emile ?Boogieman? van Pelt; dit alles garandeert een feestelijke en opwindende R&B show zoals je die vandaag de dag niet vaak meer meemaakt.

Dus ben je in voor een ouderwets goed feest; kom dan komende zondagmiddag 15 april naar de HUT en geniet van deze spetterende afsluiting van het Captain Swing seizoen.