Buurtcamping Burgemeester In ‘t Veldpark

Datum/Tijd
vr 12-07-2019 - zo 14-07-2019
Hele dag uur

Locatie
Burgemeester In't Veldpark
Heijermansstraat
Zaandam

Categorieën


Elk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Na een succesvolle eerst editie van De Buurtcamping, toveren we ook deze zomer het Burgemeester In ‘t Veldpark voor een weekend om tot de gezelligste kampeerplek van Nederland. Zet 12-15 juli snel in je agenda!

Achter de schermen werkt het beheerdersteam aan de organisatie. Samen met ons genieten van de voorpret? Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de voorbereidingen.

Er zijn ook buurtcampings in:

De Buurtcamping In ‘t Veldpark zoekt radiomakers!
De reizende Komkomkommer Radio Studio staat zondag 14 juli op De Buurtcamping In ‘t Veldpark. Het radioteam, dat onderdeel is van de landelijke organisatie, maakt van 10:00u tot 16:00u live radio en dat doen zij samen met buurtbewoners. Misschien wel met één van onze lezers! Kook-of discussieprogramma’s presentatoren, nieuwsmakers, verslaggevers, verhalenvertellers, muzikanten, dichters, alles kan en iedereen mag! Ook instellingen/organisaties in de buurt zijn welkom.