Buurtcamping bij buitenzwembad ‘Het Zwet’ in Wormer

Datum/Tijd
vr 15-07-2022 - zo 17-07-2022
Hele dag uur

Locatie
Zwembad Het Zwet
Sternstraat 2
1531 VN Wormer

Categorieën


In het weekend van 15 t/m 17 juli 2022 is er een buurtcamping bij buitenzwembad ‘Het Zwet’ te Wormer. Met een cultureel programma waar iedereen uit Wormerland en de Zaanstreek aan mee kan doen. 

Gitaarworkshop, jamsessie en theaterspektakel

Zaterdag 16 juli is er om 15.00 uur een gitaar clinic met Ruben Hoeke. Voor iedereen vanaf 8 jaar met of zonder ervaring. Als je geen gitaar hebt, mag je er voor deze middag 1 lenen dankzij www.stichtingmuziekvoorkids.nl. Prijs voor deze clinic incl. entree voor het zwembad, waar je dan de hele dag gebruik van mag maken, is 7,50 per persoon. Inschrijven kan via www.debuurtcamping.nl/camping/buurtcamping-wormer/

Jamsessie

Zaterdagavond is er om 20.00 uur een Jamsessie met Ruben Hoeke. Zin om bij vuurkorven live muziek te maken? Iedereen is van harte welkom. Neem je eigen akoestische instrument mee en schuif gezellig aan.

Theaterspektakel

Zondag 17 juli is er om 22.00 uur een Theaterspektakel met live muziek en schimmenspel. Kom kijken en luisteren naar deze show speciaal gemaakt door de buurtcamping gasten. Onder professionele begeleiding van kunstenaars en beroepsartiesten gaan de campinggasten het schimmenspel maken en uitvoeren. Het word een prachtig schouwspel van licht, schimmenspel, draagbare kunst en live muziek. Het verhaal zal over het natuurgebied ‘Het Zwet’ gaan en de verteller is niemand minder dan Evert Klos. Entree is gratis maar vergeet niet een eigen stoeltje mee te nemen!