GEANNULEERD | Bulle-Fiets-Routes | Drie fietsroutes in en rond Zaandam

Datum/Tijd
zo 07-02-2021
11:00 - 17:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


In deze periode van lockdown heeft de Bullekerk drie fietsroutes uitgezet. De fietsroutes lopen door de Zaanstreek met een tussenstop bij de Bullekerk. Liefhebbers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar de Bullekerk. 

Onder het motto ‘Jij fietst je fit, wij blijven gezond’ kunnen fietsliefhebbers ieder weekend deelnemen aan de Bulle-fiets-routes: drie fietsroutes van 30, 40 of 50 km. rondom Zaandam. Deelnemers vertrekken vanaf huis wanneer het hen schikt. De routes lopen langs de Bullekerk, alwaar tussen 11.00 en 17.00 uur verschillende lekkernijen To-Go verkrijgbaar zijn, zoals koffie, warme chocomel met slagroom, een Bullewafel met warme kersen en slagroom, winterse soep, huisgemaakte stoofpeertjes en een heerlijke Glühwein. Alles glutenvrij.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@bullekerk.nl. Zij ontvangen de route na het overmaken van 5 euro op de bankrekening van de Bullekerk. Diegene die de leukste selfie tijdens de route maakt en deze post op Facebook en daarbij de Bullekerk vermeldt, maakt kans op twee vrijkaarten voor een concert naar keuze in de Bullekerk.