Boulevaart | Inside Out

Datum/Tijd
vr 30-06-2023 - za 01-07-2023
00:00 uur

Locatie
Krommenie
-
-

Categorieën


Volop plezier tijdens editie 2022
Volop plezier tijdens editie 2022 (Foto: aangeleverd)
Boulevaart zet de vaart er in

 

Met zicht op de zevende editie van Boulevaart is er sprake van een zeer opgewekte sfeer binnen het bestuur. Want Ria Snijder, Renee Vreeman en Tineke Alberts hebben bekend gemaakt dat de editie 2023 twee dagen in beslag zal nemen. Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli staat Krommenie weer op stelten. Het thema dit jaar is ‘Inside Out’.

Thema dit jaar is Inside Out

 Een festijn dat ooit werd opgezet als een ondernemerspromotie op het terrein van Vlaar. Nadat dit bedrijf failliet ging werd gekozen voor een ander aanpalend terrein. Daar kwam het tot volledige bloei en wisten steeds meer mensen – beslist niet alleen de dorpelingen – hun weg te vinden naar Boulevaart. Helaas moesten de organisatoren – net als tal van hun collegae – ervaren dat corona roet in het eten gooide.

Locatie

Omdat het vermogen van dergelijke grootschalige evenementen steeds duurder aan het worden is moest gezocht worden naar een passende/betaalbare locatie. Deze leek aanvankelijk gevonden te zijn, maar daar werd geen toestemming voor verleend. De Stichting Vrienden Agathapark kwam toen met het idee om het inmiddels van maatschappelijk belang zijnde festival een onderdak te bieden.

Voor de editie 2023 zal Boulevaart wederom gehouden gaan worden in het Agathapark. Het trio Snijder, Vreeman en Alberts toont zich enorm verheugd en kan eigenlijk niet wachten tot vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.

‘We hebben al zoveel te vertellen’ en dat gaat de komende periode dan ook gebeuren in het Zaans Stadsblad. Het thema dit jaar is Inside Out. ‘Dat geeft aan dat Boulevaart er voor echt iedereen is. Diversiteit is heel belangrijk en dat willen we uitstralen.’

Bron: Boulevaart zet de vaart er in | Al het nieuws uit Zaanstad (rodi.nl)

BouleVaart