Boeiende studieavonden “Het koninkrijk van God is nabij”

Datum/Tijd
vr 24-03-2023
20:15 uur

Locatie
Wijkcentrum Dirk Prins
A.G. Verbeekstraat 35
1501 RM Zaandam

Categorie├źn


Illustration

Het koninkrijk van God is nabij. Wat betekent dat? En wat betekent dat voor jou en mij? Daarover gaan 4 boeiende studie-avonden, steeds op vrijdagavond in Wijkentrum Dirk Prins aan de A.G. Verbeekstraat 35 in Zaandam-Zuid. De eerste avond is op vrijdag 24 maart as. Alle avonden beginnen om 20.15

Dat Jezus geleefd heeft, weten heel veel mensen. Dat is inmiddels zo’n 2000 jaar geleden. Hij vertelde iedereen over het koninkrijk van God. Dat was nabij, zei Hij toen al. En heel belangrijk! Maar het roept ook vragen op. Want dat koninkrijk, waarom was dat er toen nog niet? En is het er vandaag dan al? Kun je daar bij horen en hoe dan? 

Veel mensen weten dat Jezus is gestorven aan het kruis. Maar in de jaren dat Hij op aarde was, vertelde Hij zelf nog meer over dat koninkrijk. Van wat Hij vertelde vind je in de Bijbel veel terug. Wat er in die 4 studie-avonden aan bod komt, kun je daarna ook zelf in de Bijbel vinden.

Je bent van harte welkom! Kom gewoon, als het allemaal nieuw voor je is, of misschien al iets bekender. Er wordt veel verteld, maar je kunt er ook alles over vragen.

De zaal is open vanaf 20.00 uur. Entree, koffie en thee worden je aangeboden door Evangelie Gemeente Holland te Zaandam.

Aanmelden kan (wel handig, niet verplicht) via zaandam@egholland.nl. Of door te bellen met Bob Tessensohn, telefoon 06 1412 1138