Blood Brothers Albert Castiglia en Mike Zito

Datum/Tijd
do 26-10-2023
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


26OKT20:30BLOOD BROTHERS FT. MIKE ZITO AND ALBERT CASTIGLIASUPPORT: ADAM GILES LEVYPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€18,00Deurverkoop€21,00Deur open20:00TICKETS

OMSCHRIJVING

Gulf Coast Records’ Blues Music Award-winnaars Mike Zito en Albert Castiglia vormen een hechte band als Bloedbroeders op hun nieuwe cd die afgelopen maart werd uitgebracht.

Mike Zito en Albert Castiglia zijn echte ‘Bloedbroeders’ in het leven en in de muziek die ze zowel individueel als gezamenlijk creëren. Ze bundelen hun krachten in een samenwerkingsverband van songwriting en optredens om een totale luisterervaring te creëren die groter is dan de som der delen. Daaraan toegevoegd zijn de talenten van producers Joe Bonamassa en Josh Smith.

 

Ter ere van hun gezamenlijke album ‘Bloedbroeders’ brengen Mike Zito en Albert Castiglia hun twee krachtige bands samen tijdens hun tour, met onder andere Matt Johnson (drums), Ephraim Lowell (drums), Doug Byrkit (bas) en Lewis Stephens (piano/orgel). Zowel Mike als Albert zullen samen op het podium staan voor de hele show, zodat het publiek kan genieten van de geweldige chemie en creativiteit die deze twee muzikanten met elkaar – en met het publiek – delen. Naast hun eigen rock-, blues- en rootsnummers zal het grootste deel van de set bestaan uit nummers van het Bloedbroeders-album, evenals enkele van hun eigen rock-, blues- en rootsnummers.