BLINGBLING Intimi

Datum/Tijd
za 21-10-2023
20:00 uur

Locatie
De Kleine Waarheid
Klauwershoek 4-8
1501 NA Zaandam

Categorieën


 
BLINGBLING is terug! Na een mega gezellige editie in de Bullekerk zijn we terug op zaterdag 21 oktober!
Na een stevig gesprek met de Bullekerk over het geluid, en vooral het volume van de vorige editie, hebben we helaas moeten besluiten dat de Bullekerk niet kan voldoen aan onze geluidseisen. Aangezien we dit zeer belangrijk vinden en we continue kwaliteit willen leveren zijn we hard op zoek gegaan naar onze volgende locatie.
Waar is de volgende BLINGBLING, hoor ik jullie zeggen? Voor deze zeer speciale editie hebben we gekozen voor het intieme ‘De Kleine Waarheid’. We gaan helemaal uitpakken: De Kleine Waarheid zal worden omgetoverd tot een oude discotheek met gezellige hoekjes en natuurlijk een kolkende dansvloer, waar DJ Manie, Rodney Williams, Arno Vermaas en Mitch Armigo jullie laten dansen op hun heerlijke R&B en Hip-Hop classics. Het laatste uur is voor ROOG met zijn heerlijke House-klappers zodat we de volgende dag nog staan na te trillen.
BLINGBLING Intimi begint lekker op tijd om 20:00 en zal doorgaan tot 02:00, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig je bed uit springt.
De voorverkoop begint op zondag 24 september om 12:00 uur. Het aantal kaarten is beperkt, dus wacht niet te lang met het kopen van je kaartje. De vorige edities van BLINGBLING waren binnen 24 uur uitverkocht.
Tot 21 oktober allemaal!!
BLINGBLING Intimi
Zaterdag 21 oktober, 2023
De Kleine Waarheid
Hartje Centrum, Klauwershoek 4-8, Zaandam.