BIND Inspiratie-avond | Drie prachtige vrouwen met een persoonlijk verhaal

Datum/Tijd
di 03-07-2018
19:30 uur

Locatie
BIND ruimte voor creatieviteit
Hembrugterrein, Middenweg 107
1505 RK Zaandam

Categorieën


DRIE PRACHTIGE VROUWEN MET EEN INSPIREREND, PERSOONLIJK VERHAAL.

(over liefde, cadeautjes en je mooiste zelf zijn)

 Zaandamse Martine van den Hoed verzorgt samen met Carla Ketelaar en Helma de Hollander een inspirerende avond op 3 juli 2018 bij Bind op het Hembrugterrein in Zaandam. Zij vertellen hun verhaal over de liefde, over de cadeautjes van het leven en over hoe je echt jezelf kunt zijn op je werk.

Martine van den Hoed vertelt vanuit haar persoonlijke ervaring over haar missie om het werkgeluk van mensen binnen organisaties te vergroten.

Carla Ketelaar vertelt die avond wat zij is tegengekomen op haar weg naar een stabiele relatie en geeft tips en tools over daten en wat te doen om je nieuwe liefde te vinden.

Helma de Hollander deelt haar persoonlijke verhaal over het moederschap, over de cadeautje die het leven haar gaf, maar die niet op haar verlanglijstje stonden.

De vrouwen willen door het vertellen van hun persoonlijke verhaal anderen inspireren om in beweging te komen om zo te groeien naar meer liefde en (werk)geluk.

De lezingen worden gehouden bij Bind op het Hembrug, Middenweg 107, 1505 RK Zaandam. De avond start om 19.30 uur en toegang is gratis.

Carla Ketelaar leert alleenstaande, zelfstandige vrouwen wat nodig is om de ware partner te vinden en een liefdesrelatie op te bouwen (www.laatsteliefde.nl).

Helma de Hollander schrijft in haar gedichten en verhalen openhartig over de liefde en over het leven (www.helmadehollander.nl).

Martine van den Hoed begeleidt snel groeiende organisaties om hun ambitieuze doelen en dromen te bereiken (www.theupmovement.nl)