Benefiet Zomerfeest op De Veldmuis

Datum/Tijd
za 06-07-2019
14:00 - 20:00 uur

Locatie
Kinderboerderij De Veldmuis
Ilpendamstraat 38
1507 JZ Zaandam

Categorieën


Het gezelligste buurtfeest van het jaar komt er weer aan. Kinderboerderij De Veldmuis en Belangenvereniging de Westerwatering houden zaterdag 6 juli van 14-20 uur het jaarlijkse zomerfeest. Toegang is gratis. Kom langs en steun De Veldmuis.

Het wordt groter dan ooit. Bezoekers kunnen onder het genot van allerlei lekkers genieten van muziek, van Stevano, She’s the Boss, en een DJ. Om het uur is er een muzikaal optreden. Ook kan men meerdere malen meedingen naar mooie prijzen met het Rad van Avontuur. Een echte ijstruck van Goemans is aanwezig zijn voor de lekkerbekken.

Ondertussen kunnen kinderen zich uitleven met spelletjes of op het springkussen. Tussen 18 en 19 uur is er zelfs een speciale kinderdisco.

Dit jaar is het zomerfeest een benefiet voor de kinderboerderij, dus alle opbrengsten gaan voor 100% naar De Veldmuis. Artiesten treden vrijwillig op en de organisatie is ook geheel in de handen van vrijwilligers.

Extra hulp

De Kinderboerderij en de Belangenvereniging kunnen nog hulp gebruiken bij de organisatie van dit evenement. Wil jij helpen opbouwen/afbouwen of een standje bemannen tijdens dit evenement, meld je dan aan. Je helpt mee om iets leuks neer te zetten voor de buurt en helpt tevens mee aan het voortbestaan van de kinderboerderij. Daarnaast vragen we de buurt of ze nog verkoopbare spulletjes hebben die men wil doneren voor de rommelmarkt. De opbrengst gaat naar het draaiende houden van de Kinderboerderij. Breng ze dan langs op de kinderboerderij (bij voorkeur op zondag).

Sociale eenheid

De Veldmuis bestaat sinds 1991, toen het is opgericht in het programma “De Uitdaging” van Angela Groothuizen. Je vindt de kinderboerderij aan Ilpendamstraat 38, Zaandam. Kerndoel van de Kinderboerderij is om een sociale ontmoetingsplek voor de buurt te zijn en zo sociale cohesie te bevorderen. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met dieren leren omgaan en buurtbewoners ontmoeten elkaar op een ongedwongen manier. De Veldmuis draait geheel op donaties, ledengelden en eventuele opbrengsten uit activiteiten. Vrijwilligers noch bestuursleden ontvangen enige vergoeding.

Locatie: Ilpendamstraat 38, Zaandam. www.develdmuis.nl.

She’s The Boss speelt bij de Veldmuis

Muzikale variatie zaterdag 6 juli vanaf 15.30 uur als de band She’s The Boss een optreden zal verzorgen op Kinderboerderij de Veldmuis aan de Ilpendamstraat 38 in Zaandam. Het betreft
hier een benefiet voor de kinderboerderij. ‘En de laatste kans om ons deze zomer nog te zien’ waarschuwt drummer Paul Vreeken. ‘Weer in de volledige bezetting: Noach van Ouwerkerk,
Elga van Braam, Lex Hulsbosch, Misha Vreeken, Paul Swart en mijn persoon.’