Bedrijfsbezoek Forbo Krommenie

Datum/Tijd
di 23-10-2018 - do 25-10-2018
13:00 - 15:30 uur

Locatie
Krommenie
-
-

Categorieën


Forbo Krommenie, Industrieweg 12 , 1566 JP Assendelft

Sinds 1899 maakt men linoleum in Krommenie. De Nederlandsche Linoleumfabriek is inmiddels al lange tijd onderdeel van het internationale Forbo concern. Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Dit product, origineel uitgevonden in Schotland, is bijzonder milieuvriendelijk en slijtvast. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design is linoleum de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.

Kijkje in de fabriek
Speciaal voor de Week van de Industriecultuur is het voor een select aantal bezoekers mogelijk om een kijkje te nemen in de fabriek. U zal worden ontvangen met koffie of thee, krijgt een algemene introductie en een bijzondere bedrijfsfilm te zien. Hierna volgt een rondleiding langs het productieproces, het magazijn en de showroom.

Bezoekers moeten minimaal 12 jaar oud zijn. Vanwege de wandeling over het terrein is het belangrijk dat u goed ter been bent.