Barbie

Datum/Tijd
ma 14-08-2023
20:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Een van de meest geanticipeerde films van het jaar, van Greta Gerwig, de maker van Lady Bird en Little Women. In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Regisseur Greta Gerwig geeft een eigentijdse en eigenzinnige draai aan het klassieke stijlicoon van de jaren 50. In Barbieland is alles en ieder- een perfect. Behalve als je een existen- tiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Een ware sterrencast vertegenwoordigt deze ogenschijnlijk ideale wereld vol plastic fantastic waar perfectie slechts het begin is in een streven naar het felroze ideaal. Maar wat als je dat niet kunt waarmaken? Dat overkomt Barbie, zij moet Barbieland verlaten en haar enige toevluchtsoord is de echte wereld. Zal ze daar dan eindelijk haar geluk vinden zonder te moeten voldoen aan het archaïsche ideaalbeeld?

Gesproken taal: Engels
Genre: komedie
Speelduur: 114 min
Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

https://www.de-fabriek.nl/films/1291-barbie.html