Balfolk dansworkshop met live-muziek van De Mars Houseband, Band Zonder Toekomst en Wouter en de Draak

Datum/Tijd
zo 01-03-2020
14:00 uur

Locatie
De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Categorie├źn


Bij De Groote Weiver vindt zondag 1 maart een Balfolk dansworkshop plaats, gevolgd door live-muziek van De Mars Houseband, Band Zonder Toekomst en Wouter en de Draak.

Balfolk is dansen op live muziek en vooral een heleboel gezelligheid. Bij balfolk worden er zowel koppel- als groepsdansen gedaan en misschien is het allerleukste nog dat je geen danspartner hoeft mee te nemen!

We beginnen de middag met een dansworkshop onder begeleiding van de Mars Houseband, waarin een aantal dansen worden uitgelegd voor de nieuwkomers en liefhebbers. Deze (en ook andere dansen) kunnen vervolgens op de live-muziek van Wouter en de Draak en De band zonder toekomst gedanst worden. Luisteraars zijn natuurlijk ook welkom!

Na de optredens is er gelegenheid voor muzikanten om samen te spelen in een sessie, iedereen is welkom om mee te spelen. De dansers kunnen dan nog lekker door blijven dansen.

Aansluitend is er een vegetarische picknick (Potluck). Wil je mee-eten? Neem dan ook iets lekkers vegetarisch mee om te delen. Er is bij De Groote Weiver ook lekkere soep verkrijgbaar voor 2,-

De deuren openen om 13.30 uur en de aanvangstijd is 14.00 uur. Deelname bedraagt 10 euro. De Groote Weiver bevindt zich op Industrieweg 1a in Wormerveer.