Atelierweekend kijkje in de keuken bij Oostzaanse kunstenaars

Datum/Tijd
za 25-06-2022 - zo 26-06-2022
13:00 - 18:00 uur

Locatie
Oostzaan
-
-

Categorieën


Twaalf exposanten tonen hun creaties op acht verschillende adressen.
Twaalf exposanten tonen hun creaties op acht verschillende adressen. (Foto: Barbara van Wijk)

Twaalf exposanten tonen hun creaties op acht verschillende adressen van 13.00 tot 18.00 uur. Zij hebben hun krachten gebundeld om een interessante route aan te bieden.

Het atelierweekend komt er weer aan. Zaterdag en zondag 25 en 26 juni geven de Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars aan de geïnteresseerden een kijkje in hun keuken.

Er is geen overzichtstentoonstelling in het gemeentehuis zoals voorgaande jaren, omdat het gemeentehuis gesloten is. Bij Ria Bisseling, Kerkbuurt 42, is een video te zien van het complete aanbod aan kunstwerken bij de deelnemende kunstenaars. Er liggen flyers klaar met de route en opgave van het kunstaanbod. Aan de hand van de video en van de flyer kan men zelf een adressen uitzoeken en een route uitstippelen. 

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Knip- en snijkunst, glaskunst, keramiek, schilderijen olie en acryl, grafiek, mixed media, etsen, een collage, viltkunst, recycle art, aquarellen en haute couture hoeden. De kunstenaars heten iedereen van harte welkom en willen graag het een en ander over hun kunstwerken vertellen.