Assepoester | De Musical (vanaf 4 jaar)

Datum/Tijd
zo 07-05-2023
13:30 - 16:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen. Maar dan wordt ze uitgenodigd op het bal van een prins… Assepoester de musical van Van Hoorne Entertainment, bestaat uit betoverende liedjes, schitterende kostuums en een flinke dosis humor.

Het verhaal
Assepoester wordt net zoals alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd voor het bal van de prins. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Meet & Greet
Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Albert HeijnzaalBestel
Albert HeijnzaalBestel