Arie & Silvester | WIE?!

Datum/Tijd
vr 22-03-2019
20:15 - 22:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug. Wie?! Arie en Silvester! In deze best-of-show worden oude acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd. In maart is het duo bij het Zaantheater te zien met de nieuwe voorstelling “Wie?!” waarbij ze weer nietsontziend de planken uit de vloer zullen trekken.

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo weer klaar voor een uitgebreide theatertournee, een show waarin snelle grappen, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon zullen voeren. De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.

Arie & Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Comedy Explosion. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, waarna ze in rap tempo doorbraken bij het grote publiek en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. 

Donderdag 8 november waren Arie & Silvester te gast bij Tijd voor MAX. Bekijk de uitzending terug.