Annebeth Moolenburgh, met een sprankelende muziektheater monoloog

Datum/Tijd
vr 21-10-2022
20:00 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Annebeth Moolenburgh, met een sprankelende muziektheater monoloog - Ticket(s)?  Gebruik de volgende link;   https://tickets.voordemensen.nl/geestdrift/event/98 header

 21 oktober om 20:00

Wormerveerse Vermaning
DETAILS
Datum. : 21 oktober 2022
Aanvang. : 20.00 uur ( tot ca. 22.00 uur)
Zaal open. : 19.30 uur
Ticketprijs. : € 13,50 euro Tickets te bestellen via :
https://tickets.voordemensen.nl/geestdrift/event/98

iPara Cima!
Muziek-theatervoorstelling

** Dit evenement was oorspronkelijk op 02 september gepland maar is verplaatst naar 21 oktober!**

De Braziliaanse Alberto Santos-Dumont droomt zijn hele leven maar van één ding: opstijgen. En dat lukt hem! Rond 1900 vliegt de gepassioneerde man in een luchtschip rondom de Eiffeltoren. Maar… hoe stijg je op als je met twee voeten in de klei staat? Met welke gebakken lucht vullen wij onze ballon? En hoe span je in hemelsnaam de snaren van een strijkkwartet om weg te kunnen vliegen?
¡Para cima! (Omhoog!) is een sprankelende muziektheatermonoloog over één man, één meisje en vele dromen. Een voorstelling van Annebeth Moolenburgh en een wervelend strijkkwartet in de Wormerveerse Vermaning.
Annebeth Moolenburgh studeerde in 2018 af aan Codarts Muziektheater en is sindsdien werkzaam als muzikale theaterperformer. Ze speelt en werkt in theater, film en als storyteller bij bedrijven. Ze heeft tevens de studie Spaanse Taal en Cultuur en de master Theatre Science gedaan. Graag combineert ze deze theoretische taal en cultuurkant met de praktische, theatrale kant van het vak, om zo op een creatieve manier onderzoek te doen. Om te filosoferen en in gesprek te gaan samen met medemakers, maar bovenal met het publiek.

Annebeth Moolenburgh: maker, teksten, spel en zang
Marco Hoving: muzikaal leider, arrangementen, piano
Ricardo Baylina: eerste violist
Román Santos: tweede violist
Paloma Serrano García: alt violist
Eva van Schaik: cello

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een contextprogramma. ¡Para Cima! wordt gepresenteerd in samenwerking met Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Uw ticket kunt U bestellen via onderstaande link
https://tickets.voordemensen.nl/geestdrift/event/98