Anna Tam and the Wild Roses

Datum/Tijd
za 12-11-2022
20:15 uur

Locatie
Zuidervermaning Westzaan
Zuideinde 233
1551 EG Westzaan

Categorieën


Anna Tam

Folkzangeres en multi-instrumentaliste Anna Tam geeft traditionele Britse liedjes haar eigen liefdevolle persoonlijke twist. Ze zingt met een heldere heldere stem en begeleidt zichzelf op een selectie van traditionele en historische snaarinstrumenten, waaronder de nyckelharpa, viola da gamba, draailier, cello en wat ze nog meer kan vinden. Haar benadering van de volkstraditie is gecentreerd in de verhalen die de liederen vertellen en de mensen die ze leefden.

Wild Roses Wilde Roses is een vroege muzieksamenwerking tussen zangeressen, multi-instrumentalisten en componisten Anna Tam (Middeleeuwse Baebes), Emily Baines (Shakespeare’s Globe Theatre) en Arngeir Hauksson (Shakespeare’s Globe Theatre).

Muzikaal en visueel geïnspireerd door de middeleeuwse en renaissancewereld putten ze hun repertoire uit verlichte manuscripten, hoofse liedboeken, Elizabethaanse breedzijde ballades en de volkstraditie.

Programma en nadere informatie over kaartverkoop etc. volgt nog op https://zuidervermaning.nl/

Zoals altijd in de Zuidervermaning Westzaan is dit een concert bij kaarslicht, vooraf is er gelegenheid voor een kopje koffie etc. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje en een hapje.