André Rieu’s 2023 Maastricht Concert in Pathé Zaandam

Datum/Tijd
zo 27-08-2023
14:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Andre Rieu’s 2023 Maastricht Concert

Het 2023 Maastricht Concert André Rieu Love Is All Around is op zaterdag 26 augustus om 19:00 uur en op zondag 27 augustus om 14:30 uur exclusief te zien bij Pathé Zaandam. Tickets ( 15,50 euro) zijn nu te koop via pathe.nl/zaandam. 

De Koning van de Wals nodigt u uit voor zijn gloednieuwe bioscoopconcert Love is All Around, vanuit zijn prachtige geboortestad Maastricht!

De exclusieve vertoning van Andre Rieu’s 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Pathé zorgt ervoor dat naar de bioscoop gaan een echte beleving is. Dat doen we al 125 jaar. Samen werken we iedere dag aan bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen mét en vóór onze bezoekers. Of het nu een avondje uit is met je partner of prille liefde, een doordeweeks bezoek met vrienden of op zondagochtend met de familie. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. We geven onze bezoekers precies wat ze verwachten. En meer. Het maakt van een gewone dag een dag om te herinneren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet zijn of haar allereerste bioscoopbezoek? Dat is wat ons binnen Pathé drijft. Samen creëren we bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen.