Andre Hazes in North Sea Venue

Datum/Tijd
vr 06-12-2019
20:00 uur

Locatie
North Sea Venue
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


https://www.andrehazesinzaandam.nl/

 Niemand minder dan André Hazes treedt 6 december op in North Sea Venue, Symon Spiersweg 9-7 in Zaandam.

Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De zanger zelf geniet met volle teugen, maar leert ook elke dag nog bij. Door vallen, soms hard, en opstaan.

Gezellligheid

De zoon is inmiddels uitgegroeid tot waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. Zijn muziek is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht.

Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen”, aldus André Hazes.

De concerten van André Hazes in Rotterdam Ahoy zijn een doorslaand succes. In 2020 staat hij voor het vierde jaar op rij op deze magische plek, met een gloednieuw concert. Voordat dit zover is komt hij op vrijdag 6 december met zijn met zijn eigen 9-koppige live band naar de North Sea Venue in Zaandam voor een 75 minuten durend optreden! In het voor- en na programma staan Robert Leroy, Bryan Sticker, John Keijer en DJ Rieg! De zaal gaat om 20.00 uur open waarna André om 23.00 uur zijn opwachting zal maken.

Tickets

Er zijn nog een beperkt aantal tickets te koop via https://www.andrehazesinzaandam.nl/