Andermans Veren Live | Hoe goed wil je het hebben?

Datum/Tijd
do 02-07-2020
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Genre: Cabaret

*Deze voorstelling wordt verplaatst van 29 maart naar 2 juli 2020. Bezoekers met kaarten worden hierover z.s.m. persoonlijk geïnformeerd.*

Andermans Veren Live bestaat 10 jaar!

Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom achter de vleugel vieren dit jubileum volgens hun beproefde formule: vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella stukken. Het gaat beter dan ooit in Nederland. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen: iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd!

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!