Alexander Broussard & Friends in De Flux

Datum/Tijd
zo 09-07-2023
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


Alexander Broussard & Friends
Datum: 09 juli 2023
Locatie en tijd: Podium DE FLUX, aanvang 20.30 uur (deur open: 20.00 uur)
Tickets: vvk €17,50 / deur €22,50
Meer info: https://www.podiumdeflux.nl/events/alexander-broussard-friends

Alexander genoot als sessiemuzikant en als entertainer al enige bekendheid  door zijn werk met najib Amhali en bij The Crazy Pianos. Hij brak op eigen meritis door dankzij het televisieprogramma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ waar hij als frontman met zijn The Billy Joel Experience hoge ogen gooide en samen met de andere drie finalisten een uitverkochte Ziggo Dome op zijn grondvesten deed trillen.

In 2021 bracht Alexander zijn langverwachte tweede album ‘Out Of The Blue’ uit dat met zijn stevige en melodieuze pop door zowel fans als media uitstekend ontvangen werd. Helaas kon er toen vanwege de Coronamaatregelen alleen een zeer kleinschalige presentatie gehouden worden.

Begin juli komt het derde album ‘Unfinished Business’ uit. Hierop kiest Alexander voor een minder gepolijste sound: de focus ligt op het hart van het bandje dat gevormd wordt door Alexander op toetsen, Marcello Briganti (The Billy Joel Experience) op bas, Serge Naberman (PlusSupportAct, Rebelstar) op gitaar en Dennis van Hoorn (PlusSupportAct, Golden Earring Undercover) op drums.

De songs zijn evenwel onmiskenbaar van Alexander’s signatuur en door de solide productie live uitstekend op de planken te brengen. En dat gaat dan dus ook gebeuren op zondag 9 juli bij Podium DE FLUX in Zaandam, waar het nieuwe album live gepresenteerd wordt met een zinderend concert!