Adriaan van Dis bij de Culturele Raad

Datum/Tijd
za 09-10-2021
20:30 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Adriaan van Dis bij de Culturele Raad

Adriaan van Dis verzorgt zaterdagavond 17 april om 20:30 uur een uniek optreden bij de Culturele Raad Zaanstad. ‘Gewoon een CRZ-avond maar dan bij u thuis’.

Na een spetterend optreden in 2018 bij de Culturele Raad Zaanstad, was Adriaan van Dis zo enthousiast dat hij aangaf graag nog een keer terug te willen komen. Ook uit het onderzoek van bestuurslid Gert Schouten onder de trouwe volgelingen van de CRZ, bleek de ras-performer Van Dis mateloos populair.

René Sman, voorzitter van de Culturele Raad zegt: ‘We willen ons publiek niet langer laten wachten. Binnen de huidige mogelijkheden gaan we er gewoon weer een historische avond van maken. Via een beeldverbinding vanuit Cultureel Centrum Bullekerk.’

Van Dis zal worden geïnterviewd door Patrick van Hees, en mensen kunnen vanuit huis vragen stellen. Met ook nog een verrassend voorprogramma zorgt de Culturele Raad weer voor een boeiende avond.

Adriaan van Dis is winnaar van de Libris Literatuurprijs en kreeg de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. Zijn nieuw verschenen boek KLIFI, met als ondertitel Woede in de Republiek Nederland, staat momenteel op nummer 3 van de bestsellerlijst. Van Dis: ‘Ik heb er zin in om weer op te treden en dan ook nog voor het prettige publiek van de Culturele Raad’.

Wil je er bij zijn? Entree € 15,- p.p. inclusief een duivekater van Bakkerij Verhagen uit Westzaan, af te halen bij Cultureel Centrum Bullekerk.

Kaarten zijn te bestellen via info@crzaanstad.nl of via crzaanstad.nl.

Foto: Idelette Bos