Activiteitenmarkt Zaanstad Noord

Datum/Tijd
do 16-11-2023
19:30 - 21:30 uur

Locatie
Buurtcentrum De Pelikaan
Kervelstraat 185-A
1562 AJ Krommenie

Categorieën


Een leukere buurt maken we samen. Dat is het motto waarmee gemeente Zaanstad op 16 november in de avond een activiteitenmarkt organiseert voor Assendelft, Krommenie, Wormerveer en West-Knollendam. Een markt waar bewoners, ondernemers en maatschappelijke instanties hun plannen voor een fijnere leefomgeving met elkaar kunnen delen. Waar vraag en aanbod samenkomt.

Centrale thema’s

Tijdens deze avond staan de onderwerpen natuur, cultuur, geschiedenis, recreatie en sociale activiteiten centraal. Denk bijvoorbeeld aan meer groene tuinen en perkjes in de buurt, een leuke activiteit voor kinderen of ouderen, een buurtfeest of een toeristische tocht door Krommenie.

Kom langs op de activiteitenmarkt!

Buurtgenoten uit Krommenie, Assendelft, West-Knollendam en Wormerveer met mooie ideeën en activiteiten zoeken uw hulp. Zo is de speelgoedbank in Wormerveer op zoek naar manieren om een doorstart te maken en zijn er plannen voor om een toeristische kanoroute op te zetten door Krommenie en de polder. 

Als u zelf een goed idee heeft, dan kunt u die tijdens de avond ook delen met onder andere Voor Je Wijkie, de gemeente Zaanstad en de Dorpsraad Krommenie.

Activiteitenmarkt

Datum & tijd: Donderdag 16 november van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185a in Krommenie

kinderen die sjoelen