Abseilen van monumentale Watertoren Assendelft

Datum/Tijd
za 29-10-2022 - zo 30-10-2022
09:00 - 17:00 uur

Locatie
Watertoren
Communicatieweg Oost 12
Assendelft

Categorieën


Een markant ijkpunt en een 40 meter hoog icoon in het landschap van de Zaanstreek; de Watertoren van Assendelft. Na een grondige renovatie is het indrukwekkende erfgoed nu in gebruik als kantoorgebouw met een horecagelegenheid op de bovenste verdieping. En nú eenmalig als locatie voor een uniek event voor echte durfallen: abseilen van een watertoren!

Gedurende 2 dagen (29 en 30 oktober van 9.00 – 17.00) is er plek voor slechts 200 deelnemers. Zij krijgen een compleet verzorgde once-in-a-lifetime ervaring. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom, wel geldt een minimumgewicht van 40 kg. Uiteraard staat de gehele dag onder toezicht en begeleiding van ervaren en gediplomeerde professionals van Industrieel Klimmen. De verkoop is vanaf heden gestart, tickets a € 50,- p.p. zijn verkrijgbaar via deze link. Dit bedrag is inclusief een toegangsticket van organisator Klimpark Twiske. Bij slechte weersomstandigheden, wordt het evenement verplaatst. De Watertoren ligt aan de Communicatieweg Oost 12 in Assendelft en is zowel per auto, fiets als bus goed bereikbaar.

Klimpark Twiske

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Klimpark Twiske. Dit avontuurlijke Klimpark voor jong en oud is enkele jaren geleden geopend en sindsdien een groot succes. Gelegen in het prachtige woud van natuurpark Twiske Oostzaan, is het Klimpark een uitdaging voor alle leeftijden. Verken je grenzen en misschien ga je er wel voorbij… Familie- uitjes, vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, kinderfeestjes, events en groepsuitjes: iedereen is welkom! Naast het klimparcours kan men hier diverse outdoor activiteiten beleven zoals handboogschieten, frisbee golf, mountainbiken, een vrije val en meer.