a LovelyAfternoon in the Parc | Margriet Eshuijs PopKoor

Datum/Tijd
zo 10-07-2022
14:00 uur

Locatie
Wilhelminapark Wormerveer
Zaanweg 7
1521 DH Wormerveer

Categorieën


Zondagmiddag 10 juli zingt het Margriet Eshuijs Popkoor in de mooie muziekkoepel midden in het sfeervolle Wilhelminapark in Wormerveer.

Deze 6de feestelijke editie van “a Lovely Afternoon in the Parc” is extra feestelijk nu het park en het koor weer iedereen kan ontvangen om mee te genieten. De entreé is vrij en de aanvang van het optreden is 14.30 uur. Het is toegankelijk voor jong en oud. Iedereen is welkom. Het koor zingt aanstekelijke liedjes en liedjes waar een muzikale uitdaging in zit die ook de muziek liefhebber zal aanspreken. Margriet heeft voor haar koor alle zang arrangementen op maat gemaakt en daarmee heeft het koor zijn eigen “sound” en stijl.

Het is een eigentijds koor en de muziek van het koor is te vinden op Spotify en alle andere streaming diensten. Zoek op Margriet Eshuijs Pop en daar vind je al snel het album “Room with a View” en natuurlijk zijn de leukste clips van het koor te vinden op Youtube.

Het 19de eeuwse Wilhelminapark draagt ook mee aan de festival sfeer met zijn mooie bomen rond de muziektent, het unieke consumptie huisje waar ouderwets de pot met lolly’s voor de kinderen te vinden is en waar ook dit jaar weer de Tosti XL truck staat voor de hartige trek. Zondagmiddag 10 juli voor “a Lovely Afternoon in the Parc” volg ons ook op facebook en Instagram

Facebook Margrieteshuijspopkoor          www.margrieteshuijs.nl

Wilhelminapark                                           www.wilhelminaparkwormerveer.nl

Info koor margrieteshuijspopkoor@gmail.com

AANKONDIGING

Zondagmiddag 10 juli “ a Lovely Afternoon in the Parc”

Wilhelminapark, Ingang Wandelweg 53 1521 AB of Zaanweg 7, Wormerveer

Park open 14.00 uur

Aanvang concert 14.30 uur info margrieteshuijspopkoor@gmail.com