A Lovely Afternoon in the Parc. Margriet Eshuijs Popkoor | AFGELAST

Datum/Tijd
zo 09-07-2023
14:30 uur

Locatie
Wilhelminapark Wormerveer
Zaanweg 7
1521 DH Wormerveer

Categorieën


Het concert van het Margriet Eshuijs PopKoor van aanstaande zondag in het Wilhelminapark kan helaas niet doorgaan! Vanwege de storm van vandaag zijn er veel bomen omgewaaid en het lukt de vrijwilligers van het park niet om alles op tijd op te ruimen en veilig te maken. Heel erg jammer natuurlijk, vooral ook voor het koor dat er zo veel voorbereidingstijd er in heeft zitten om dit concert mogelijk te maken. Maar het is niet anders, er wordt een nieuwe datum gepland in het najaar zodat ‘a Lovely Afternoon in the Parc 2023’ sowieso plaats gaat vinden! We houden jullie op de hoogte van een nieuwe datum! We wensen de vrijwilligers van het Wilhelminapark Wormerveer heel veel sterkte de komende dagen met alle opruimwerkzaamheden!

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en tekstHet is alweer de zevende editie van ‘A Lovely Afternoon in the Parc’. Vorig jaar was de oprichtster van het koor, Margriet Eshuijs, zelf nog even aanwezig in het park om het publiek en het koor op haar unieke wijze toe te spreken en letterlijk het stokje over te dragen aan haar koor en nieuwe dirigente Jerney Molenaar. Met veel liefde en trots zetten zij de traditie van een middagje zingen in het Wilhelminapark voort. De entree is vrij en het park is toegankelijk voor jong en oud.
Eigentijds koor

Het eigentijdse Margriet Eshuijs PopKoor zingt aanstekelijke liedjes en liedjes waar een muzikale uitdaging in zit. Alle zangarrangementen zijn op maat gemaakt door Margriet Eshuijs. De nieuwe nummers zullen worden gearrangeerd door Co Vergouwen. Daarmee heeft en behoudt het koor zijn eigen ‘sound en stijl’. Lisa van Tongeren, stadsdichter van Zaanstad, zal ook een bijdrage leveren aan deze middag.

Anna’s huis

In 2020 en 2021 heeft het Margriet Eshuijs PopKoor zich ook al ingezet voor Anna’s huis en mede dankzij de bezoekers een mooi bedrag mogen doneren. Naar de wens van Margriet en omdat Anna’s huis dit jaar haar eerste lustrum viert, zingen zij ook dit jaar weer met hart en ziel voor Anna’s huis; Anna’s huis is het Centrum voor leven met en na kanker in de Zaanstreek en wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker, kan er terecht voor een luisterend oor, informatie of ondersteuning om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen.

Er is mogelijkheid om te doneren via margriet-eshuijs-popkoor.weticket.com. Uiteraard is er hiertoe op de dag zelf ook de mogelijkheid. De medewerkers van Anna’s huis, waaronder voorzitter Peter Tange deze middag onze speciale gasten en zullen klaar staan om je meer te vertellen over het mooie werk dat zij verrichten.

Wilhelminapark

Het Wilhelminapark bestaat dit jaar 125 jaar. De bomen rondom de muziektent en het unieke consumptiehuisje draagt het bij aan de gezellige festivalsfeer. De Tosti XL truck staat klaar, met als extra dit jaar heerlijke ijsjes. Alle ingrediënten om er een mooie, muzikale en feestelijke middag van te maken.