Naamloos

Datum/Tijd
wo 13-09-2023
19:00 - 22:45 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


After Ever Happy + After Everything woensdag 13 september in Pathé Zaandam 

Wil jij voordat je After Everything voor het eerst ziet, je geheugen nog eens opfrissen met de vorige film? Samen met andere grote After fans bekijk je op woensdag 13 september 2023 After Ever Happy opnieuw in de bioscoop, waarna direct de nieuwe film After Everything zal starten! Tickets zijn nu te koop via pathe.nl/bioscoop/zaandam

Vanaf woensdag 13 september draait After Everything, het laatste deel van de de boekverfilming serie van Castille Landon met Josephine Langlord (Tessa) en Hero Fiennes Tiffin (Hardin)  in Pathé Zaandam. Speciaal voor de fans keert voorafgaand aan After Everything, After Ever Happy terug in de bioscoop. Een ticket voor After Ever Happy + After Everything kost 18 euro.

 

PROGRAMMA

19:00 – 20:50 After Ever Happy

20:50 – 21:05 Pauze

21:05 – 22:40 After Everything

 

Pathé zorgt ervoor dat naar de bioscoop gaan een echte beleving is. Dat doen we al 125 jaar. Samen werken we iedere dag aan bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen mét en vóór onze bezoekers. Of het nu een avondje uit is met je partner of prille liefde, een doordeweeks bezoek met vrienden of op zondagochtend met de familie. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. We geven onze bezoekers precies wat ze verwachten. En meer. Het maakt van een gewone dag een dag om te herinneren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet zijn of haar allereerste bioscoopbezoek? Dat is wat ons binnen Pathé drijft. Samen creëren we bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen.