Widdershoven, Reynders & Schimscheimer

Datum/Tijd
zo 22-10-2023
15:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Nard Reynders en Edwin Schimscheimer gaan samen met zangeres Maaike Widdershoven een reis maken. Een reis met een mooie missie. Het drietal wil door middel van muziek de vrede uitdragen, want muziek verbindt en verbroedert. Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met vrede te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike zullen die op hun eigen wijze met het publiek delen.

Het bijzondere aan deze drie musici is dat zij  alle drie hun wortels hebben in de lichte én in de klassieke muziek. Deze combinatie zorgt voor een zeer gevarieerd en aantrekkelijk programma dat bestaat uit prachtige klassieke pareltjes, stukken uit het rijke repertoire van de lichte muziek als ook kleinkunst. Tevens verwerkt het drietal in het programma een aantal beroemde speeches en gedichten uit de wereldgeschiedenis.

Verwacht muziek van Puccini, Debussy, Bernstein, Nelson Mandela, Toon Hermans als ook een Oekraïens lied. Inspirerende muziek en teksten die gaan over hoop, liefde en dromen van vrede in onzekere tijden. Het belooft een bijzonder indrukwekkende voorstelling te worden waarin de drie musici hun jarenlange ervaring én hun enorme diversiteit zullen laten zien. Zij nemen u graag mee ‘Onderweg naar Vrede’.

Maaike Widdershoven – zang
Nard Reynders – alt- en sopraansax, klarinet, basklarinet, accordeon, zang
Edwin Schimscheimer – piano, gitaar, zang

Tickets: 25 euro (plus 1 euro reserveringskosten)