26e editie Buitenvolleybaltoernooi Krommenie

Datum/Tijd
za 10-06-2023
09:30 - 15:30 uur

Locatie
Sporting Krommenie
Marslaan 10
1562 WB Krommenie

Categorie├źn


Het jaarlijkse Clam Dycke MS&K Buitenvolleybaltoernooi vindt zaterdag 10 juni plaats op de voetbalvelden van Sporting Krommenie. Teams uit de regio komen samen om te strijden voor de titels en te genieten van een sportieve en gezellige dag.
Teams uit de regio komen samen om te strijden voor de titels en te genieten van een sportieve en gezellige dag.
Teams uit de regio komen samen om te strijden voor de titels en te genieten van een sportieve en gezellige dag. (Foto: aangeleverd)
 

Deze 26e editie begint om 09.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. Er zijn verschillende poules en elke poule heeft zijn eigen winnaars die in de middag in de finale zullen spelen. Op het veld zijn ook attracties voor de jeugd en er is muzikale ondersteuning voor de sporters en toeschouwers.

Het volleybal toernooi is niet alleen bedoeld voor ervaren spelers, maar ook voor beginnende volleyballers en mensen die gewoon plezier willen hebben. Er zijn zowel senioren als jeugd poules, 6 tegen 6 of 3 tegen 3. Het is hoe dan ook een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van het spel aldus de organisatie. Aanmelden en meer informatie is te vinden op www.buitenvolleybal.nl