Moods – Pink Floyd Tribute band

Datum/Tijd
za 18-09-2021
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Moods is een coverband uit Purmerend en omgeving die al sinds de jaren ‘80 in wisselende samenstelling met elkaar muziek maakt. Eind 2014 besloot de band als Pink Floyd Tribute band verder te gaan.

Na een eerste ronde optredens met “Dark side of the Moon” en een goed ontvangen optreden in P3 te Purmerend besloot de band verder te gaan en ook andere nummers van Pink Floyd te gaan spelen, zoals ‘Shine on’, ‘Wish you were here’, ‘Hey you’, ‘Comfortably numb’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Sorrow’. Met de authentieke samples en op de achtergrond geprojecteerde filmpjes krijgt het publiek een heuse Pink Floyd ervaring.

Moods bestaat uit gitarist/zanger Peter van Dijk, saxofonist/zanger Joost van der Wal, gitarist René van Erp, zanger Clemens Roosendaal, zangeressen Danielle van Zelst en Ilone Kops, bassist Ron Akkerman, drummer Harold Visser en toetsenist Marcel Visser.

Dit adembenemende spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door projectiespecialist Piet Nieuwenhuis en vaste geluid- en lichtshow-technicus Jacco Bleeker (Bleeker Events).