Concerten bij kaarslicht in het Kerkje van Jisp

Vanaf 29 september kunt u genieten van een nieuwe prachtige concertreeks in het kerkje in Jisp. De bijzondere, intieme sfeer en de uitstekende akoestiek, maakt het bijwonen van een concert tot een unieke ervaring. Gerenommeerde musici en aanstormend talent uit binnen- en buitenland treden komend seizoen op. De ensembles zijn van een hoog niveau en spelen regelmatig in het Concertgebouw van Amsterdam.
Vera Beths, Lars Wouters van den Oudenweijer en Johannette Zomers zijn bekende namen. Het veelbelovende, jonge talent van Trio Rodin, Daniël van der Hoeven en de zussen Milstein zorgen voor prachtige concerten. Een feestelijk concert van Lisa Jacobs en 14 strijkers brengt een mooie  kerstsfeer. Het 10-koppige dynamische ensemble van Combattimento speelt in januari.
Vervolgens zingt sopraan Johannette Zomer begeleid door Fred Jacobs op gitaar. In maart kunt u genieten van kamermuziek van Duo Verzaro met cellopiano. Met trots ontvangen wij Maria Milstein, winnares van de Nederlands muziekprijs 2018, die samen met haar zus Nathalia het seizoen afsluit. De kaarten kosten € 18 per concert. U kunt ook kiezen voor een
abonnement, dan betaalt u slechts € 15 per concert. Kaarten kunt u reserveren via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer.
Bekijk de concertagenda op concertjisp.nl. Om alvast in de stemming te komen kunt u fragmenten van de musici beluisteren op concertjisp.nl of Facebook.

Programma 2018-2019
29 september 2018 Trio Rodin
Haydn, Sjostakovitsj, Senderovas, Mendelssohn

27 oktober 2018 Beths, Junge, Hulst, Ter Haar, Van den Oudenweijer Brahms, Fuchs

24 november 2018 Daniël van der Hoeven
Bach, Debussy, Prokofiev, Chopin

15 december 2018 Lisa Jacobs & The String Soloists
Vivaldi, Corelli, Bach, Haydn, Schubert, Piazzolla

26 januari 2019 Combattimento
Scarlatti, Brescianello, Vivaldi, Albicastro, Dall’Abaco, Durante

23 februari 2019 Johannette Zomer & Fred Jacobs
Sor, Giuliani, Schubert, Spohr

23 maart 2019 Karel Bredenhorst & Simon Callaghan
Schumann, Myaskovsky, Mendelssohn, Rachmaninov, Brahms en Tchaikovsky

13 april 2019 Maria & Nathalia Milstein
Ravel, Mendelssohn, Beethoven

www.concertjisp.nl
Facebook: @concertjisp