Bij De Groote Weiver kan je het weekend van 6 en 7 juli helemaal ontstressen met een yoga weekend

Ben je toe aan een stress vrij weekend? Heb je zin om meer te leren over yoga?

Wil je in een groep leuke activiteiten ondernemen? Wil je een weekend gezond leven met gezonde maaltijden en yoga lessen?

Tijdens dit yoga weekend is er meer plek voor persoonlijke aandacht dan tijdens de reguliere lessen. Daarnaast zullen er gevarieerde en uitdagende activiteiten plaatsvinden verdeeld over een heel weekend. Het is tijd om tot rust te komen en aan jezelf te werken binnen een veilige omgeving.

Je krijgt meer dan vijf uur aan diverse yoga lessen, vier gezonde, voedzame en smaakvolle maaltijden aangevuld door sapjes en smoothies. Je krijgt meer inzicht in de filosofie van yoga, geleide meditaties en pranayama (ademhalingsoefeningen) en gelegenheid om tussen de activiteiten door plaats te nemen in een stille ruimte.

Dit weekend is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Doordat er ook in kleinere groepen gewerkt wordt is er ruimte en aandacht voor verschillende niveaus.

We houden de prijs graag laag zodat het weekend toegankelijk is. Vandaar dat wij dit alles aanbieden voor slechts €105 p.p. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Bekijk het programma op de website of Facebook pagina van De Groote Weiver.

Aanmelden voor het yoga weekend in de Groote Weiver op 6 & 7 juli kan via zazilie@xs4all.nl

Op zaterdag 6 juli is het programma van 09:00 tot 19:00 en zondag 7 juli van 9:30 tot 17:00. De Groote Weiver bevindt zich op Industrieweg 1a in Wormerveer.